Fleetdrivers / chauffeurs

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Zit jij graag achter het stuur en ben jij een persoon waar mensen in alle vertrouwen hun auto aan mee geven? Reageer dan snel! Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar flexibele:

Fleetdrivers / chauffeurs

Wat ga je doen?
Als fleetdriver rijd je in verschillende auto’s van particulieren of huurauto’s van bedrijven om deze op de juiste locatie te krijgen. Dit kan binnen de stad Groningen zijn, maar ook daar buiten. De ene keer lever je een huurauto af bij een klant, de andere keer haal je een auto op die voor reparatie naar de garage moet. Dit doe je op een verantwoordelijke en veilige manier.

Over het bedrijf

Wat kun je verwachten?
Het betreft werkzaamheden vanuit een flexpool op uitzendbasis. Het ophalen of afleveren van de auto’s kan plaatsvinden op diverse momenten op een dag. Dit maakt het werk flexibel en goed te combineren met een studie of een andere parttime baan.

LET OP! Momenteel hebben wij genoeg kandidaten voor onze flexpool. De vacature blijft open staan ter inschrijving.

Functie eisen

Wie ben jij?
Om aan de slag te kunnen als fleetdriver is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast:
- beschik je over goede contactuele vaardigheden;
- ben je representatief;
- ben je flexibel inzetbaar;
- ben je enthousiast en klantvriendelijk;
- kun je goed zelfstandig werken;
- ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via