Productiemedewerker Beton

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Kijlstra BV te Drachten zoeken wij een Productiemederwerker!

Jouw werkzaamheden als productiemedewerker bestaan uit het schoonhouden van de mallen, zorgen dat al het beton hieruit verwijderd wordt. Het betreft fysiek zwaar werk. Jouw werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur. Het is het belangrijk dat je geen lichamelijke klachten hebt en leergierg bent. Het betreft fulltime werk voor langere tijd!

Wat bieden wij jou?
Jouw salaris begint met € 11,67 bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag. Uiteraard heb je recht op extra toeslagen wanneer er eens overgewerkt wordt. Verder bieden we jou een fulltime functie voor langere tijd!

Over het bedrijf

Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn ze een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens hebben zij in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Functie eisen

- je bent per direct en fulltime beschikbaar
- je bent leergierig
- je bent fysiek in orde

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via