Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Scheemda

Over de functie

Dit product heb je vast wel eens gezien in de supermarkt, de rolcontainer! Deze worden onder andere gemaakt in Scheemda. Wil jij weten hoe een rolcontainer gemaakt wordt? Reageer dan snel op deze vacature, je kunt er dan heel snel achter komen!

Je zal gaan werken als montagemedewerker. Naast de rolcontainers maak je nog veel meer mooie producten voor de transport en logistiek. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage van deze producten. Dit betekent dat je het onderstel in elkaar zet, de wieltjes eronder maakt, de zijkanten erin zet etc.
Samen met je collega’s en met verschillende machines zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klanten hun orders op tijd ontvangen.

Wat bieden wij?
- Je zal werken in 2 ploegen. Je werktijden zijn van 6:00 uur tot 14:00 uur en van 14:00 uur tot 22:00 uur;
- Omdat je in twee ploegen werkt krijg je een ploegentoeslag van 13,3%;
- Ben je 23 jaar en ouder? Dan zal je €11,10 bruto per uur verdienen. Daarnaast krijg een ATV vergoeding van 5%.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar rolcontainers, roll-ins, dollies en andere logistieke oplossingen voor de interne en externe logistiek. De ontwikkeling van deze rolcontainers is zowel op eigen initiatief als op verzoek van relaties gedaan. Door te focussen op het gehele logistieke proces kunnen ze een oplossing bieden die het meest winstgevend is voor de klant. Met behulp van het moderne machinepark in Scheemda is het bedrijf in staat om een hoogwaardig product te vervaardigen.

Functie eisen

- Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare medewerkers;
- Jij bent handig en je wilt graag je handen uit de mouwen steken;
- Een vooropleiding is niet nodig;
- Ervaring met montage werkzaamheden in de metaalbranche is heel handig.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via