Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Je raakt niet snel van slag wanneer de lampjes van jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen. Op je gemak ga je op onderzoek uit om te zien wat eraan de hand is. Je stelt de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet, toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Oplossen van storingen zie jij als uitdaging dus wat er ook aan de hand is, jij zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer door draait!

Zowel midden in de nacht als overdag breng jij jouw kunsten in de praktijk. Dit ga jij doen voor Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Als Operator sta jij te popelen om hier aan het werk te gaan!

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. De producten worden grotendeels geexporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten. Dunlop levert een technisch hoogwaardig kwaliteitsproduct en is daardoor voor klanten 1e keus. Het bedrijf staat voor service ne klanttevredenheid.

Wat wij bieden

Natuurlijk zit er ook iets voor jou in het vat. Zo kun jij je zwarte roetvegen tijdens het werk eraf douchen. Ja, je leest het goed, je hoeft je vieze pak dus niet de hele dag aan te houden. Scheelt weer als je toch niet zo van viezigheid houdt. Daar voegen we aan toe:
• Een bruto uurloon vanaf € 14,49 (dit is inclusief ploegentoeslag van 18,5%)
• Een roet- en douchevergoeding
• Een fulltime baan voor langere periode
• Reiskostenvergoeding maximaal € 3,93

Functie eisen

Je bent niet bang om vies te worden want tsja, als jij met je neus in de machines zit dan bestaat de kans dat je er met een zwart pak uit komt. En verder:
• Heb je mbo werk- en denkniveau
• Is werken in 3-ploegen voor jou geen probleem. Je werkt een hele week in een bepaalde dienst, en deze diensten zijn als volgt:
o Dienst 1: 06.00 tot 14.00 uur
o Dienst 2: 14.00 tot 22.00 uur
o Dienst 3: 22.00 tot 06.00 uur

Klinkt dit als muziek in je oren, dan vernemen wij dat graag. Heb je toch nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Gerda bereikbaar op 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via