Operator Dagdienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij een Operator!

Je raakt niet snel van slag wanneer de lampjes van jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen. Op je gemak ga je op onderzoek uit om te zien wat eraan de hand is. Je stelt de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet, toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Oplossen van storingen zie jij als uitdaging dus wat er ook aan de hand is, jij zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk weer door draait!

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. De producten worden grotendeels geexporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten. Dunlop levert een technisch hoogwaardig kwaliteitsproduct en is daardoor voor klanten 1e keus.
Het bedrijf staat voor service ne klanttevredenheid.

Functie eisen

- je beschikt MBO niveau
- je bent fulltime voor langere tijd beschikbaar
- je woont in - of omgeving van Drachten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via