Expeditiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Dokkum

Over de functie

Voel jij je thuis in een productie-omgeving en wil je samen met je collega's een goed product afleveren? Ben je harde werker, gemotiveerd en flexibel beschikbaar. Dan hebben wij een baan die bij je past in Dokkum!

Als productiemedewerker ben je een echte allrounder, die het werk ziet liggen en die over een scherp oog voor kwaliteit beschikt. Die erop toeziet dat alle orders van de partners op de juiste wijze worden geproduceerd, verpakt en verzendklaar worden gemaakt en het een uitdaging vindt om incidenteel de printers te bedienen.

Wat zijn je taken:
• Het op de juiste wijze verpakken en verzendklaar maken van orders
• Uitvoeren van de laatste kwaliteitscontrole voordat de orders naar onze partners worden verzonden
• Het correct aanmelden van orders in onze systemen
• Zorgen voor een schone en nette werkplek
• Oppakken van alle voorkomende productiewerkzaamheden


Jij bent een topper binnen jouw vakgebied of heb je minimaal de ambitie om de beste te worden. Maar de mooiste dingen ontstaan als er ook een persoonlijke klik is! Daarbij hoef je geen nuchtere Fries te zijn (mag natuurlijk wel). Je bent gedreven en ambitieus, maar houdt ook van een geintje en een feestje op zijn tijd.
Het salaris ligt tussen de €1700 en €2000 bruto per maand, dit wordt ingeschaald op basis van jouw ervaring.

Je komt te werken in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van het bedrijf. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld in print te veranderen?

Functie eisen

- Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring en affiniteit met techniek
- Je kunt je perfect verplaatsen in de verwachtingen van onze partners en streeft elke dag weer naar een perfect eindproduct
- Je bent oplossingsgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
- Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien
- Je bent fulltime beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via