Medewerker Buigerij

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Je kan natuurlijk je vrije uren in de sportschool doorbrengen, de shake’s achterover tikken voor de spieropbouw en boeken vol gezondheidstips afstruinen voor dat lichaam wat je op het strand wilt showen.
Even een gratis tip: Je kan ook bij GEA Royal de Boer te Leeuwarden werken, hiervoor een leuk salaris krijgen en hetzelfde effect creëren voor jouw lichaam. Na de eerste dagen zal je zeker wat spierpijn voelen. Nadat je lekker in het werk zit, zal je zien dat je je sportschoolabonnement wel kan opzeggen. In de productie bij Royal de Boer krijg je je gezonde lichaamsbeweging door in een gezellig team samen te werken naar mooie resultaten.

Royal de Boer Stalinrichtingen produceert hekwerken voor de agrarische sector. Deze hekwerken worden gebruikt voor het vee te rangschikken en begeleiden in stallen bij de boer op het erf. Jij komt in dit proces in een grote productiehal te staan waar ook de voorbewerking en lasafdeling haar werkzaamheden uitvoert. Jij staat op de afdeling Buigerij. Hier komen lange stalen buizen vanuit de voorbewerking terecht welke jij naar de gewenste vorm gaat buigen met behulp van een buigmachine. Deze buigmachine wordt door een computer aangestuurd, enige affiniteit hiermee is gewenst. De lange bewerkte buizen komen op een kar aan. Jij legt de buis op één van de twee buigmachines. Wanneer de ene het buigproces in werking zet is er tijd om de volgende buis neer te leggen. Het is seriematig werk dat je doet en je komt er niet met schone handen vanaf.

Qua planning werk je door de week en kan je het weekend goed vieren. Doordat je in een tweeploegendienst werkt heb je een wisselend rooster om de week.
De dagdienst is van maandag tot en met donderdag 06:00 – 14:45 uur. Vrijdags werk je van 6:00 tot 16:00 uur.
De week met de avonddienst is van maandag tot en met donderdag 14:30 – 0:00 uur. Vrijdags vrij, extra dag weekend.
Over deze ploegendienst verdien je bovenop je bruto uurloon van € 12,33 een aangename toeslag van 118,5%.

Naast het vele werk wat je verzet is er voldoende ruimte om jouw rust te pakken. Door de dag heen zijn er gelegenheden om goed water te drinken met warm weer en op te warmen aan de hand van een warm bakje koffie of thee. Tijdens de lunch staat er melk en karnemelk voor jou klaar om naast jouw gesmeerde boterhammen te nuttigen om zo jouw energiepeil een boost te geven. Binnen het bedrijf hangt een prettige sfeer waar een ieder goed met elkaar kan samenwerken en goed met elkaar over weg kan.

Functie eisen

- Je bent per direct en fulltime beschikbaar
- Je hebt affiniteit in de metaalbranche
- Je kunt tekening lezen
- Je bent woonachtig in Friesland
- Je bent fysiek in orde

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via