Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Akkrum

Over de functie

Voor een mooi en snelgroeiend familiair bedrijf in Akkrum zoeken wij een Productiemedewerker!

Wij zoeken een productiemedewerker die weet van aanpakken, hard wil werken en flexibel is. Wanneer het werk om 16.30 uur nog niet klaar is ben jij bereid om samen met jouw collega's nog even door te gaan om met elkaar het werk af te krijgen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het produceren van betonproducten: in oliën van mallen, storten van beton in diverse mallen en handmatig verwerken, schoonhouden de werkplek en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Onze opdrachtgever is een Fries familiebedrijf die een handelsonderneming voert in de handel van onder andere betonplaten. Alles in eerste keus materialen, maar ook geregeld aanbiedingen in bijvoorbeeld tweede keus, gebruikt of restpartijen. Alles geleverd van het 14 Ha grote opslagterrein. Tevens hebben zij deelnemingen in meerdere productielocaties van onder ander betonplaten, keerwanden, rundveeroosters en stapelblokken. Ook heeft onze opdrachtgever een aantal importeurschappen van fabrikanten uit de Benelux en Duitsland.

Functie eisen

- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent voor langere tijd beschikbaar
- Je bent gemotiveerd en leergierig
- Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat (een pré)

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via