Drukker / Snijder

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats harlingen

Over de functie

Kom inhaken in Harlingen bij een bedrijf dat al ruim 50 jaar bedrukte en onbedrukte verpakkingsfolies ontwikkelt. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van deze folie's voor de dranken-, voedingsmiddelen-, diepvriesproducten-, brood-, groente- en fruit- en petfood-markten. Jij komt te werken binnen deze grote productie in een goed samenwerkend team. Naast dat jij een teamspeler bent, ben je ook zelfstandig ingesteld, hierin proactief en nauwkeurig. Tevens is het handig in het proces dat jij kleuren goed kan onderscheiden.

Je komt te werken in een 3 of 5 ploegendienst tijden een 36-urige werkweek. De 3 ploegendienst is van maandag tot en met vrijdag. Hier heb je een ploegentoeslag van 120%. De 5 ploegendienst is door de week en in het weekend, wat een toeslag van 129% oplevert.

Jij zal je bezig houden met het inrichten van de drukpers. Dit apparaat zorgt ervoor dat informatie en afbeeldingen op verschillende folies komt te staan. Bij het inrichten van deze pers zet je inkten klaar en sluit je inktpompen aan om vervolgens rollen folie op en af te hangen en te palletiseren. Tijdens het drukproces blijf je uitvoerig bij de machine staan om alles goed te laten verlopen waardoor de kwaliteit van het eindproduct hoog is. Na het drukproces is het belangrijk om de machine schoon te maken en voor te bereiden om de productie gaand te houden.

Jij bent iemand die niet onbekend is binnen een productieproces, dat je flexibel bent en van aanpakken weet.

Als Snijder, niet Wesley, maar een volwaardig medewerker, verwerk je de bedrukte rollen folie tot klant specifieke verpakkingen met behulp van een snijmachine. Je stelt deze machine zelfstandig in, en lost eventuele procesverstoringen op.
Ben jij diegene die het zeer interessant lijkt, maar nog niet op dit niveau kan opereren en het wel graag wil leren? Reageer dan ook.
Als leerling drukker ondersteun je de drukker bij het drukproces en leer je de kneepjes van het vak. Middels interne opleidingen krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Drukker. Als leerling snijder krijg je de kans het vak te leren middels interne opleidingen.

Geef in jouw sollicitatie en goede motivatie aan waarvoor jij in aanmerking wilt komen.
Functie eisen

• MBO werk- en denkniveau (niveau 2/3)
• Ervaring in een productieproces is een pré
• Je bent flexibel, je weet van aanpakken
• Je bent in staat kleuren van elkaar te onderscheiden
• Naast een echte teamplayer ben je zelfstandig ingesteld, proactief en nauwkeurig
• Technisch inzicht is een pré

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via