Allround Plaatwerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor onze klant Machinefabriek van der Ploeg in Leeuwarden zijn we op zoek naar allround plaatwerkers.

Machinefabriek van der Ploeg is een machine- en apparatenbouwer van hoogwaardige machines, apparaten en constructies. Het bedrijf begon in 1841 in Aldeboarn. In 1956 werd Machine Fabriek G. van der Ploeg officieel opgericht in Leeuwarden. Dankzij deze ontwikkeling is Machinefabriek van der Ploeg zowel nationaal als internationaal actief. De toekomst? Het bedrijf gaat een mooie toekomst tegemoet. Echter kan dit niet zonder het belangrijkste kapitaal ‘personeel’ en daarom is het bedrijf op zoek naar gedreven allround plaatwerkers.

Als plaatwerker houd je je bezig met de bewerking van ingekocht metaalwerk. Dit kan zowel handmatig als machinaal gebeuren. Je past onder andere de volgende technieken toe: kanten, zagen, zetten, knippen, lassen, hechten en ponsen. Daarnaast kun je ook technische tekeningen lezen.

Wij zoeken een gedreven kandidaat die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de metaal. Je komt te werken in een energiek team waar betrouwbaarheid en loyaliteit zeer belangrijk is. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag 7:15 tot 16:15 en vrijdag van 07:15 tot 15:00 uur.


Wij bieden:
- Bij goed bevallen, kans op een vaste aanstelling
- Voldoende opleiding en doorgroeimogelijkheden
- Salaris rond de €12,50 bruto. Dit is afhankelijk van je ervaring en kunde
- Je gaat werken voor een prachtig bedrijf in Friesland

Functie eisen

- Je hebt een aantal jaren ervaring in een soort gelijke functie
- Je bent fulltime 38 uur beschikbaar
- Je wilt jezelf ontwikkelen
- Je bent collegiaal en positief
- Je kunt technische tekeningen lezen
- Je hebt een MBO opleiding afgerond richting de metaal

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via