Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Houd jij wel van een goede bak koffie, cappuccino of een laté macchiato? Of ga je toch liever voor wat sterkers in de ochtend zoals bijvoorbeeld een espresso of misschien wel een dubbele? Bij onze opdrachtgever is vrijwel alles mogelijk op het gebied van een goede kop koffie! Deze prettige omstandigheden om in te werken zorgen er natuurlijk ook voor dat jij als technisch onderlegde man of vrouw er alles aan doet om de betreffende koffiezetapparaten keurig in elkaar te zetten. Dit dan wel volgens vooraf vastgestelde tekeningen en richtlijnen.

Ben jij diegene die zijn hand niet omdraait voor wat sleutelwerk, met gemak bijvoorbeeld je eigen meubilair in elkaar zet en wel weet hoe om te gaan met een boormachine? Dan verheugen wij ons namelijk op een kennismaking met jou. We moeten er echter wel bij zeggen dat de koffie bij ons waarschijnlijk wat minder zal smaken dan bij de opdrachtgever, maar daarentegen kunnen wij je hopelijk wel voorzien van een leuke nieuwe uitdaging!

We begrijpen dat je alleen voor een goede kop koffie je bed niet uit komt dus we zullen ook nog voor je op een rijtje zetten wat je verder van ons en de opdrachtgever kan verwachten:

- Een uurloon van € 11.98;
- een fulltime functie voor langere tijd;
- bij wederzijds goed bevallen maak je grote kans op een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever;
- werktijden van 07.00 – 16.00 (zo heb je ’s middags nog even wat extra tijd om met de hond te lopen, je kinderen mee te nemen naar de speeltuin of die favoriete serie op Netflix uit te kijken);
- een reiskostenvergoeding van max. € 108,- per maand;
- en tot slot: naast heerlijke koffie krijg je een club fijne collega’s om je heen die je graag verder op weg helpen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in het binnen- en buitenland. Dit wordt gerealiseerd door +/- 110 medewerkers die zich volledig inzetten en zeer toegewijd zijn aan de opdrachtgever. De producten, de productie en de ondersteunende bedrijfsprocessen worden voortdurend verbeterd en vernieuwd. Ze streven naar een hoge klanttevredenheid door de strategie te hanteren van een optimale prijs/prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening! Daar zeg je toch geen nee tegen?!

Functie eisen

- Jij bent fulltime beschikbaar;
- kan bij voorkeur tekening lezen;
- hebt ervaring in sleutel- en/of montagewerk;
- een afgeronde MBO-opleiding (elektrotechniek/mechatronica is een pré);

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via