Productiemedewerker Verzinkerij regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats 7825

Over de functie

Jij mist de motivatie om je aan te melden voor de sportschool, maar wilt tóch tijdens je werk lekker sportief bezig zijn. Ook wil je meer dan € 14,- per uur verdienen met werk waar geen ervaring voor benodigd is! Denk je nu: “dit is onmogelijk”? Laat je dan verrassen en lees verder!

Voor een opdrachtgever in de regio Emmen, zijn we op zoek naar een medewerker die zich bezighoudt met het ophangen en afhalen van onderdelen die behandeld zijn op de poedercoatafdeling. Met collega’s werk je in twee ploegen aan het ophangen en afhalen van onderdelen en deze waar nodig licht te behandelen. Als je wilt en kunt, kun je per direct starten. Naast het goede basisloon, profiteer je ook van volledige reiskostenvergoeding en leuke bedrijfsfeestjes! Klinkt dit interessant? Solliciteer dan direct, of bel voor meer informatie 0528-218010. Of kom langs voor een lekkere kop koffie!!!

Over het bedrijf

A201318

Functie eisen

- Je bent betrouwbaar;
- Je bent in staat fysiek zwaar werk te doen;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- Je staat open voor het werken in twee ploegen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via