Expeditiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Logistieke toppers opgelet! Of er nou een DAF, een Scania of een IVECO voor het dock staat om gelost of geladen te worden, jou maakt het niet uit! Bij jou gaat het om de perfecte logistieke dienstverlening. Vrachtwagens tijdig laden en lossen en de administratie en registratie die daarbij komt kijken kunnen wij met een gerust hart aan jou overlaten. Daarnaast heb jij een goed oog voor kwaliteit dus wanneer jij die DAF gaat lossen controleer je gelijk of de onderdelen die geleverd worden voldoen aan jullie hoge kwaliteitseisen. In jouw werkzaamheden is er weinig kans dat je je gaat vervelen, maar mocht dit zo zijn dan ben jij niet te beroerd om ondersteunende handelingen te verzorgen aan de rest van jouw team.

Naast jouw logistieke hart beschik jij tevens over een MBO werk- en denkniveau, jij bent koppie koppie!
En als de teamleider even niet oplet of zijn/haar prioriteiten ergens anders heeft liggen dan kan jij als geen ander zelfstandig te werk gaan.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan snel en dan maken wij graag kennis met jou. Denk erom dat je dan wel jouw heftruckcertificaat meeneemt, want we moeten natuurlijk wel zeker weten dat we jou zonder zorgen op de heftruck kunnen zetten.

Daarnaast hebben wij jou natuurlijk ook het één en ander te bieden:
- Zo krijg je een uitdagende en zelfstandige functie met uitzicht op een vast dienstverband;
- de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling;
- een bruto weekloon van € 479.20;
- een maximale reiskostenvergoeding van € 108,- per maand;
- en een leuke club collega’s!

Over het bedrijf

De opdrachtgever voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in het binnen- en buitenland. Dit wordt gerealiseerd door +/- 110 medewerkers die zich volledig inzetten en zeer toegewijd zijn aan de opdrachtgever. De producten, de productie en de ondersteunende bedrijfsprocessen worden voortdurend verbeterd en vernieuwd. Ze streven naar een hoge klanttevredenheid door de strategie te hanteren van een optimale prijs/prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening! Daar zeg je toch geen nee tegen?!

Functie eisen

- Jij bent fulltime beschikbaar;
- flexibel ingesteld;
- betrokken bij jouw collega’s;
- hebt ervaring met orderpicken;
- en het verzendklaar maken van opdrachten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via