Metaalbewerkers

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Een kwalitatief goed product maken, dat vind jij belangrijk! Jij voelt je verantwoordelijk voor de verschillende branders die jij moet maken die uiteindelijk dienst moeten doen in diverse CV-ketels. Dit brengt natuurlijk een grote verantwoordelijkheid met zich mee, want foutieve branders kunnen zorgen voor grote veiligheidsrisico's. Bij jou hoeft onze opdrachtgever Bekaert zich daar geen zorgen om te maken, omdat jij met jouw zorgvuldigheid én oog voor detail zonder enige moeite toppers van branders weet te produceren. Jij baant jezelf makkelijk een weg in de wereld van diverse metaalbewerkingen en weet zonder de nodige moeite tekeningen te lezen en gestructureerd te werken aan de hand van opgestelde werkinstructies. In deze functie ga je binnen een 5-ploegendienst zorgen voor een optimaal productieproces. Een salaris van € 14,61 per uur, een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximale afstand van 70 kilometer per dag, een ploegentoeslag, een prettige werksfeer, volop mogelijkheden voor ontwikkeling en tot slot kans te maken op een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Over het bedrijf

De afdeling Combustion Technology B.V. van Bekaert, marktleider in haar segment en technologisch aanvoerder van haar productsoort, gevestigd te Assen, maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Bekaert Groep met een hoofdkantoor in België. De vestiging in Assen telt momenteel ca. 250 medewerkers en fungeert daarmee tevens als hoofdvestiging. De organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van gasbranders voor centrale verwarmingsketels ten behoeve van huishoudelijk en commercieel gebruik. Verregaande innovatie en specialisatie van de productie van kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke branders is kenmerkend voor Bekaert Combustion Technology!

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar;
- bereid om in een 5-ploegensysteem te werken;
- je beschikt over een motivatie waar men u tegen zegt;
- je hebt twee rechterhanden in plaats van twee linkerhanden;
- en als je al kan tekening lezen en technisch onderlegd bent laten we jou sowieso niet meer lopen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via