Machine Operator Printplaten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Chipz! is back! Je denkt waarschijnlijk nu van Huh? Wat heeft dat met werk te maken?
Het gaat namelijk niet om de band Chipz! maar over het maken van Chips! Chips worden overal voor gebruikt en zijn vooral van belang in de technologidsche ontwikkeling van deze tijd

CPU, Mobo, Systeembord, mainboard, SMD of printplaat. Ken jij deze woorden of moet je ze nog in je hoofd printen. Werd je directe omgeving thuis altijd gek van je wanneer je wederom een elektrisch apparaat uit elkaar geschroefd had? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de regio Hoogeveen zijn we op zoek naar een machine operator printplaten. Hierbij ga je machinelijnen zelfstandig programmeren, en opbouwen. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteitscontrole zal dan ook zeker goed uitgevoerd moeten worden! De inspecties worden uitgevoerd door middel van een automatische optische inspectie. Het bedrijf is gericht op de lokale markt, kent een prettige werksfeer en is vernieuwend. De opdrachtgever investeert in het personeel en biedt onder andere studiemogelijkheden. Ben je enthousiast? Reageer direct of kom langs voor een kop koffie.

Functie eisen

- Technische MBO diploma
- Passie voor electronica
- Voorkeur voor ervaring in het bedienen van automatische productielijnen
- Nauwkeurig en secuur kunnen werken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via