Productiemedewerker Drukkerij Regio Meppel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Dikkie Dik, Floddertje, een thriller van Dan Brown, John Grisham of een goed boek van Suzanne Vermeer, het maakt jou niet uit! Je bent gek op het lezen van échte boeken en kunt je helemaal verliezen in een goed verhaal. Maar heb jij je ooit afgevraagd hoe deze zo worden gemaakt? Natuurlijk worden boeken geschreven maar voordat het boek dan als compleet boek in de winkel (of op bol.com) te verkrijgen is volgt er een heel proces. Wil jij daar graag aan meewerken? Lees dan verder!

In dé drukkersstad van Nederland (Meppel) ga je in een zeer moderne drukkerij meewerken aan het printen, vouwen en binden van ’s werelds bestsellers en meest prachtige verhalen.
Nadat de verhalen zijn geprint en op de juiste manier zijn gevouwen, worden deze bij jouw machine afgeleverd en kun je aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het op de juiste manier en volgorde inbinden van het verhaal. Dit doe je door de pagina’s op juiste volgorde in de machine in te leggen. Een verantwoordelijke taak waarin je een goede focus moet hebben en houden. Je wilt natuurlijk niet dat je lievelingsverhaal begint met het einde.

Onze opdrachtgever investeert in de meeste moderne machines en in een schone, goed werkende productieomgeving met een prettige sfeer. Er heerst een open cultuur waarin met en voor elkaar gewerkt wordt. Wanneer jij jezelf laat zien bij onze opdrachtgever zijn er verschillende werkzaamheden/functies mogelijk om naar door te groeien.

Functie eisen

- Bij voorkeur ervaring in de ‘schone’ productie;
- Een fulltime beschikbaarheid;
- Bereidheid om te werken in 2- en 3-ploegen;
- Een goede werkmentaliteit en een échte teamplayer;
- Bij voorkeur ervaring in het werken met machines;
- Je werkt zorgvuldig, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent secuur;
- In overleg beschikbaar in het weekend.

Wat wij bieden :
- Een prachtige baan binnen één van de modernste drukkerijen;
- Dé kans om in aanraking te komen met de nieuwste boeken;
- Een functie waar je na een uitzendperiode/oproepperiode kans maakt op een rechtstreekse aanstelling;
- Mogelijkheden om binnen onze opdrachtgever door te groeien naar bv. Operator Vouwmachine.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via