Warehouse medewerker met hef- en reachtruck certificaat

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Coevorden

Over de functie

Jij bent de Max Verstappen onder de hef- en reachtruckchauffeurs. Je rijdt het liefst de hele dag op de hef- en reachtruck door het magazijn heen om bestellingen te verzamelen en klaar te maken voor verzending. Maar je mist nog een leuk bedrijf om aan de slag te gaan. Geen zorgen! MF Uitzendbureau heeft het perfecte bedrijf voor jou gevonden. Je kan namelijk direct aan de slag als warehouse medewerker bij een leuk en groeiend bedrijf!

Als warehouse medewerker zijn je werkzaamheden zeer afwisselend en uiteenlopend. ’s Ochtends ben je bezig met het laden en lossen van voedsel-gerelateerde producten in trailers en treinwagons en ’s middags moet je producten her-verpakken en bedien je verpakkingsmachines. Verder moet je goederen picken, verzendklaar maken en draag je een bijdrage aan het schoonhouden van machines en de werkomgeving.

Het bedrijf biedt:
- Een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf
- Collega’s die je met raad en daad bijstaan
- Een fulltime dienstverband (40 uur)
- Een open en informele bedrijfscultuur
- Mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling
- Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer, waaronder minimaal 27 verlofdagen (incl. ADV), gedeeltelijk flexibel in te zetten of uit te breiden d.m.v. een Persoonlijk Keuze Budget.

Zie jij jezelf al rijden op de hef- en reachtruck? Solliciteer dan direct! Mail naar hoogeveen@mf.nl of bel naar 0528-218010.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
- Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
- Een geldig hef-/reachtruckcertificaat
- Ervaring met shovel en smalle gangentruck is een pré, evenals bekendheid met regelgeving op het gebied van voedselveiligheid (HACCP/GMP+)
- Kennis van en ervaring met scanning
- Bereidheid om af en toe in het weekend te werken (niet in ploegendienst)
- Het werk vereist dat je fysiek fit bent
- Een Verklaring van Gedrag (VOG) is een vereiste.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via