Heftruckchauffeur 3-ploegen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Kijlstra BV te Drachten zoeken wij per direct een Heftruckchauffeur voor in de 3-ploegendienst!

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verplaatsen van grote, kostbare, betonnen rioolbuizen. In een prachtige nieuwe fabriek worden deze buizen gemaakt en vervolgens is het aan jou als Heftruckchauffeur om deze buizen te verplaatsen naar het terrein. Hier worden de betonnen rioolbuizen vervolgens zo afgewerkt dat ze klaar zijn voor de klant!

Wat bieden wij jou?
Jouw salaris als Heftruckchauffeur bij Kijlstra in de 3-ploegendienst betreft: € 13,53. Dit is het uurloon vanaf 22 jaar inclusief een ploegentoeslag van 15,95%. Daarnaast heb je recht op een maximale reiskostenvergoeding van € 6,00 per dag. Verder bieden we jou een fulltime baan als heftruckchauffeur voor langere tijd aan.

Over het bedrijf

Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn ze een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens hebben zij in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Functie eisen

- je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- je hebt enige ervaring als heftruckchauffeur
- je bent per direct fulltime, voor langere tijd in de 3-ploegen beschikbaar
- je woont in - of omgeving van Drachten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via