Aankomend tekenaar Assen en Staphorst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Assen/Staphorst

Over de functie

Vroeger altijd al een natuurtalent geweest in tekenen? Kleurde je netjes binnen de lijntjes of was je juist creatief en dacht je ‘outside the box’ tijdens het tekenuurtje op school? Dan kan deze vacature jou wel eens op het lijf geschreven zijn!

We hebben een leuke startersfunctie beschikbaar voor iemand die de ambitie heeft om tekenaar te worden. Daarbij is het voor ons wel belangrijk dat je enige affiniteit hebt met bijvoorbeeld loodgieterwerk, airconditioning of centrale verwarming, want de tekeningen die je gaat maken hebben onder andere betrekking op dit soort producten. Mocht je werktuigbouwkundige installatietekening met betrekking tot de centrale verwarming de eerste keer nou meer op een kladversie lijken? Dan is de kans groot dat jouw klant er van het winter niet warm bij zit en dit moeten we natuurlijk niet hebben! Daarom zijn we naar iemand op zoek die zich graag wil specialiseren in één vakgebied binnen de installatietechniek en bereid is om hier alle ins en outs van te leren! Mocht je geen passende opleiding of achtergrond hebben, maar heb je wel een ambitie die grensoverschrijdend is? Dan nodigen we jou alsnog van harte uit om te solliciteren!

Onderstaand hebben we ook nog even de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor je op een rijtje gezet om je nog nét dat laatste duwtje in de rug te geven:

- Een leuke startersfunctie binnen een groeiend bedrijf;
- de mogelijkheid om interne cursussen en opleidingen te volgen;
- je komt te werken bij een volwaardige partner binnen de installatietechniek;
- er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een senior functie;
- je kunt zowel vanuit de vestiging in Assen als vanuit de vestiging in Staphorst werken;
- en je ontvangt arbeidsvoorwaardelijk voorstel die zeer aantrekkelijk is in verhouding tot een startersfunctie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat uit +/- 40 medewerkers en is hiermee een middelgroot bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in de installatietechniek. Of het nu gaat om loodgieterwerk, centrale verwarming, dakbedekking of riolering? Hier worden werktuigbouwkundige installatietekeningen gemaakt van A tot Z. Met hun 16 jaar aan expertise binnen dit vakgebied zijn zij een volwaardige partner binnen de installatietechniek. Geen dag is hetzelfde!. Zo werk je de ene dag aan een nieuwbouw project, maar zit je een dag later te werken aan de complete bouw van een nieuw pretpark of dierentuin. Juist die ad-hoc werkzaamheden maken van onze opdrachtgever dat zij een dynamische organisatie zijn waarbij nieuwe uitdagingen constant klaar staan om met beide handen aangegrepen te worden!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MBO diploma;
- kennis van Auto-CAD, Stabi CAD en Revit is een pré;
- je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- en tot slot is jouw werkhouding er natuurlijk één om over naar huis te schrijven.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via