Storingsmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Ben jij technisch onderlegd? Heb jij twee rechterhanden en daarnaast een passie voor techniek? Ben je oplossingsgericht, zelfstandig maar ook goed werkzaam in een team? Dan ben jij wellicht de medewerker die we zoeken!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de verpakkingsmachine, hakmachine en mengmachine. Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden van transportmiddelen. Hierbij valt te denken aan heftrucks- en pompwagens.

Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de dagdiensten. Daarentegen dien je bereid te zijn om eventueel in de 2 ploegendiensten te werken.

Het takenpakket bestaat uit:
- Het verrichten van onderhoud, uitvoeren van technische controles en verhelpen van storingen;
- Het uitvoeren van geplande werkzaamheden aan alle installaties;
- Werken als operator in een kleine werkomgeving;
- Het ondersteunen van de planning.

Over het bedrijf

Onze klant is een onafhankelijk familiebedrijf, dat al meer dan 35 jaren actief is binnen de zoetwarenmarkt. De groep bestaat uit een salesunit en 2 fabrieken in Nederland waar een uitgebreid assortiment aan zoetwaren wordt geproduceerd.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het onderhouden, repareren en het oplossen van storingen aan machines;
- Je bent een mechanisch monteur met elektrotechnische kennis, of je bent een elektromonteur met mechanische affiniteit;
- Je kunt snel schakelen, bent betrokken en je kan zowel in teamverband als zelfstandig goed werken;
- Bereid om in de twee ploegen te werken;
- Gemotiveerd om een cursus te volgen;
- Voor een langere periode beschikbaar.

Wij bieden een leuke baan als storingsmonteur en een goed salaris volgens de cao Zoetwarenindustrie. Bij goed functioneren is er een grote mogelijkheid tot een langer dienstverband.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via