Operator Vouwmachine regio Meppel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Word jij jaloers wanneer jij Mathijs van Nieuwkerk in “De wereld draait door” het boek van Gijp, of het boek Judas als eerste in zijn hand heeft om deze te promoten? Ben jij een boekenwurm en geniet jij van de geur van een nieuw boek? Wil jij nog vóór Mathijs van Nieuwkerk de nieuwste boeken in je hand hebben? Maak dan gebruik van deze kans om nog meer te lezen in deze fantastische vacature!

Jij hebt ervaring als operator, maar wil deze kennis nu graag in de praktijk brengen, in een schone omgeving, voor het produceren van een top binnenlands product! Nu kun jij een keer aan de basis staan van het produceren van de meest bekende boeken van Nederland!

Voor onze opdrachtgever, een grote drukkerij in Meppel, zijn we op zoek naar een operator met ervaring. Als operator zul je je kennis inzetten om de mooiste boeken te produceren.
Wat is je takenpakket? Je zult je bezighouden met het instellen van de vouwmachines en deze voorzien van de sheets. Deze sheets zullen door de vouwmachine goed in te stellen, zo gevouwen worden dat alle pagina’s precies op de juiste volgorde liggen. Een belangrijke taak in het productieproces van het boek dus!

Het bedrijf investeert in de meest innoverende machines, je zult dus werken met de nieuwste machines met de mooiste led-schermen en programmeerprogramma’s!

Ben jij toe aan een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Reageer dan direct of stap even binnen in onze vestiging in Hoogeveen.

Functie eisen

- Je hebt ervaring als operator grafische machines;
- Je bent secuur;
- Je bent bereid om in ploegen te werken;
- Je bent fulltime beschikbaar;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via