Expeditiemedewerker regio Meppel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Meppel

Over de functie

Zon, zee, strand; Expeditie Robinson is weer op de buis!!! Wij als MF worden weer helemaal enthousiast! Gaat jouw hart ook sneller kloppen van expeditie? Lees dan vooral verder, want wij zijn op zoek naar een gemotiveerde expeditie medewerker!

Nee, je zult niet moeten battelen in de brandende zon tegen andere fanatiekelingen. Ook zul je niet slapen op een bamboe-bed of honger lijden. Wat wordt er dan wel van je verwacht? Jij zorgt er met jouw werkzaamheden voor dat de klant bijvoorbeeld een perfecte pallet met de geproduceerde producten zal ontvangen. Dagelijks ga je, aan de hand van transportlijsten, de pallets opbouwen en verzendklaar zetten. De pallets dienen perfect geseald en opgebouwd te worden, met onder andere hoekprofielen, zodat het warehousesysteem van de klant deze pallets automatisch kan verwerken.

Daarnaast zul je gaan werken met het handmatig maken en printen van pakbonnen. Een precies werkje waarbij de orderverwerking erg belangrijk is. Ook zullen reclamefolders meegestuurd kunnen worden, deze folders dienen juist toegevoegd te worden bij het product. Daarnaast zul je helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens of word je ingezet op intern transport. Het betreft dus een baan waar meer komt kijken dan alleen expeditiewerk.

De opdrachtgever is gevestigd in Meppel en produceert producten waaraan een strikte deadline verbonden is. Precisie en nauwkeurigheid is dus erg belangrijk. Dit bedrijf maakt gebruik van de nieuwste productiemachines met de mooiste technieken en digitale schermen. Er hangt een familiaire sfeer en het bedrijf is dynamisch. Door drukte is de opdrachtgever op zoek naar gemotiveerd personeel.
De geproduceerde producten zijn vrijetijdsproducten die je waarschijnlijk meerdere keren per week in je hand hebt. Ben jij benieuwd naar het bedrijf en de vacature? Reageer dan direct!


Functie eisen

- In het bezit zijn van een heftruckcertificaat
- Minimaal 1 jaar heftruck-ervaring
- Gemotiveerd
- Nauwkeurig kunnen werken
- Bereidheid in ploegen te werken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via