Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Altijd al benieuwd geweest hoe snoepgoed wordt gemaakt? Dit is niet alleen je kans om erachter te komen, maar zelfs om het zelf te maken! Kun jij de verleiding weerstaan?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen-, juist instellen-en ombouwen van diverse machines. Je controleert of producten voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen en je verricht de administratie voor de kwaliteitscontroles. Daarnaast verricht je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. De werkzaamheden verricht je in dagdienst, echter kan dit in de toekomst veranderen in de twee ploegen.

Over het bedrijf

Onze klant is een onafhankelijk familiebedrijf, dat al meer dan 35 jaren actief is binnen de zoetwarenmarkt. De groep bestaat uit een salesunit en 2 fabrieken in Nederland waar een uitgebreid assortiment aan zoetwaren wordt geproduceerd.

Functie eisen

Binnen de functie operator zijn wij op zoek naar een medewerker die wil doorgroeien binnen het bedrijf.
Bij voorkeur heb je affiniteit met techniek en voedingsindustrie. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook goed in de omgang met collega`s. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt mee in het oplossen van problemen.

Wat bieden wij:
Wij bieden een leuke werkomgeving met prettige collega’s! We proberen medewerkers in te zetten op de plek waar ze goed kunnen functioneren. Je salaris is conform cao Zoetwareninductie vastgesteld en zal met je ontwikkeling meegroeien. Dus: Kun jij het verschil in kwaliteit proeven? Kom dan solliciteren!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via