Naai(st)er

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als naai(st)er en heb jij ervaring in het werken met een industriële naaimachine? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een Atelier Specialist voor een kleurrijk bedrijf waar creativiteit hoog in het vaandel staat. De collectie wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw. Dit bedrijf staat naast creativiteit en een goede prijs, ook voor duurzaamheid doordat zij in het gehele productieproces streven naar beperking van afval en uitstoot van CO2 en hergebruik van materiaal.

Binnenin het bedrijf waar 75 medewerkers dag in dag uit het beste van hen laten zien hangt een fijne sfeer. Een belangrijk punt is dat je met respect met elkaar omgaat, zowel met collega's als externe relaties. Naast dat je fysiek iedere dag bezig bent is er voldoende ruimte voor rust in de mooie bedrijfskantine. In een kleurrijke omgeving kom je tot rust met zelf meegenomen boterhammen of maak je gebruik van de faciliteit om daar een heerlijke lunch aan te schaffen.
Tevens werken zij naar een gezond werk- en leefklimaat en bieden zij jou voor de toekomst de mogelijkheid om gebruik te maken van een sportabonnement. Belangrijke noot is hierbij dat je na een periode via MF bij de Opdrachtgever werkt, overgenomen kan worden na het werken van 1040 uur. Dit heb je grotendeels zelf in de hand om te laten zien dat je voor langere tijd de juiste medewerker bent voor de fabricage van gordijnen.
Je gordijnst er niet voor terug om op een andere afdeling bij te springen als daar een opdracht voor het einde van de week af moet. Zo kijk je met tevredenheid terug op een project wat je samen succesvol afrondt.

Werkinhoudelijke taken
• Het confectioneren van (over)gordijnen. Dit gebeurt d.m.v. een aantal deelhandelingen zoals knippen, locken, blindzomen, band opzetten, en plooien. Daarnaast zijn er nog een aantal bewerkingen als dubbelen en hoekjes zetten (het confectioneren gebeurt op basis van een uitgewerkte standaard werkinstructie)
• Het vermaken van (over)gordijnen, op volgens de opgegeven aanwijzingen van de klant
• Het correct bedienen van naaimachines, hoogterek en ringenmachine
• Het zetten van ringen, het maken van embrasses, het maken van biezen en borders
• Gordijnen in verstek maken
• Het maken van niet- gordijnen, zoals tafelkleden, kussenhoezen, embrasses en andere producten
• Het laatste oog hebben op weeffouten en andere onregelmatigheden van de stof

Algemene taken op de werkvloer
• Doen wat je belooft
• Schoonhouden werkplek
• Actieve deelname aan het werkoverleg

Werkdagen: Maandag tot en met vrijdag.
Werktijden: 7:30 - 16:00 uur.
Bruto uurloon: € 10,93.

Steek jij graag aandacht in het voltooien van mooie creaties die je wereldwijd kan terugzien of op de buis bij bijvoorbeeld RTL Woonmagazine? Kom langs aan het Zuiderplein 35 te Leeuwarden, vraag naar Marieke en maak kennis met ons en onze Opdrachtgever.

Functie eisen

- Jij kan kleuren goed onderscheiden
- Jij hebt de opleiding coupeuse / specialist mode- en maatkleding afgerond (pré)
- Jij bent een ervaren Naai(st)er (pré)
- Jij woont in Leeuwarden of kan er makkelijk komen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via