Productiemedewerker Hoogezand 5-ploegen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Uitzendbasis
 • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Tijd voor een volgende stap? NEG Hoogezand start met een nieuwe glasvezeloven en daar kan jij je ervaring als productiemedewerker inzetten. Want door jouw inzet wordt er jaarlijks bijna 80.000 ton glasvezel geproduceerd. Deze glasvezel wordt in oneindig veel producten gebruikt, denk aan sportartikelen, auto-onderdelen en behuizingen van gereedschappen. Gaaf toch dat je hier je steentje aan kunt bijdragen.

Als productiemedewerker start je op de afdeling nabewerking. Hier komt het voorbewerkte glasvezel om afgemaakt te worden tot een product die rechtstreeks naar de klant gaat. Hier komt jouw productie ervaring goed van pas. Je checkt de machines en stelt ze zo in zodat het glasvezel op de juiste manier wordt bewerkt. Koud kunstje, want met jouw ervaring vlieg je over de knopjes van de machines en regel jij dat het glasvezel wordt voorzien van een coating of wordt versnippert. Alhoewel je zelf best vies kunt worden, zorg je voor vlekkeloze processen en maak jij klanten van NEG blij met glasvezel waar jij aan hebt gewerkt.

Ja, leuk!
Om te starten als productiemedewerker hoef je geen afgeronde opleiding te hebben. Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken in ploegendiensten. Dus je bent gewend dat je wekker elke dag op een ander tijdstip gaat en daar heb jij geen problemen mee.

Over het bedrijf

Nipon Electric Glass – locatie Westerbroek – produceert al meer dan 50 jaar glasvezel. Het glasvezel wordt gebruikt als versterkingsmateriaal in kunststoffen. NEG is flink aan het uitbreiden, wat inhoudt dat er voor jou als medewerker steeds meer kansen zijn om door te groeien. Het laatste jaar heeft NEG 53 miljoen euro geïnvesteerd in haar fabriek gevestigd in Westerbroek. 

Wat wij bieden

Een baan in de productie waar je voor lange tijd aan de slag kunt en waar een vast contract tot de mogelijkheden hoort. Om te beginnen krijg je een contract van 8 maanden, doe jij je werk goed dan wordt je contract verlengt. Je krijgt bij NEG de nodige begeleiding en interne opleidingen om door te groeien in het bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot spinner.
En verder:

 • Verdien je € 13,33 bruto per uur exclusief ploegentoeslag van 28,5%
 • Werk jij wekelijks gemiddeld 33,6 uur, gebaseerd op 5-ploegen
 • Heb je 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Ontvang je reiskostenvergoeding
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op
 • Kan jij door een intern opleidingstraject doorgroeien

Functie eisen

NEG is op zoek naar productiemedewerkers die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Omdat glasvezel een hardnekkig product is, heb je geen last van een gevoelige huid. De machines zijn best hoog, om die goed te kunnen bedienen heb je een lengte tussen de 1.70 en 1.90 meter
Daar voeg jij aan toe:

 • Ervaring in de productie, bij voorkeur als productiemedewerker of operator
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogezand
 • Ervaring met het werken in ploegendiensten bij voorkeur 3 of 5 ploegen
 • Heb jij rijbewijs B en eigen vervoer

Tof. Wanneer kan ik starten?
Jij kunt al op 1 april aan de start verschijnen van je nieuwe baan. Kun jij dan niet, maar wil je deze baan niet aan je neus voorbij laten gaan? Solliciteer dan alsnog! Er zijn ook andere mogelijkheden om te starten.

Tot slot
Wil jij jezelf aan ons voorstellen? Doe dit dan via de online sollicitatieknop. Op deze manier ontvangt Daphne je cv en kan zij contact met jou opnemen om de procedure te bespreken. Het project loopt nog wel even, dus een echte sluitingsdatum is er niet. De laatste startdatum is begin juni. Heb je nog vragen, Daphne is bereikbaar op 0598-395 601.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via