Medewerker autowasstraat

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Is het voor jou een uitdaging om auto’s zo schoon mogelijk te krijgen van binnen en van buiten? Kun jij ervoor zorgen dan klanten met een blinkende auto, zeer tevreden naar huis gaan? Dan is dit een vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde wasstraatmedewerkers.

In de wasstraat ben je het visitekaartje voor de opdrachtgever. Je ontvangt alle klanten op een gastvrije manier en zorgt er samen met je collega’s voor dat alle auto’s brandschoon de wasstraat verlaten. Je hebt oog voor detail en daar waar nodig adviseer je de klanten over de verschillende wasprogramma’s. Afhankelijk van de planning help je met het voorwassen van de auto’s, bedien je de wasstraat, neem je betalingen in ontvangst of ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het interieur van de auto’s.

Wat wij bieden:
Een parttime functie op uitzendbasis. Door de ruime openingstijden is het werk goed te combineren met een studie of ander parttime werk. Het salaris is conform CAO Tankstations en Wasbedrijven.

Functie eisen

De opdrachtgever is op zoek naar betrokken medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die goed kunnen samenwerken. Verder:
- beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden en heb je een representatieve uitstraling;
- ben je dienstverlenend en gastvrij;
- ben je een aanpakker met oog voor detail;
- ben je een teamspeler;
- ben je op flexibele basis beschikbaar voor werk.

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan is dit de aangewezen plek! Voldoe je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nina van Venrooij, bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via