Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Opleidingsniveau LBO MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats harlingen

Over de functie

Frisse zeewind waait door jouw haren op weg naar het werk in de stad aan het wad. Hier ben je dagelijks in het magazijn te vinden waar je je bezighoudt met het logistieke proces. In een dagdienst bekijk je met collega’s waar je naartoe werkt om dagelijks alle leveranciers naar tevredenheid te voorzien van producten.
In Harlingen zoeken wij iemand met +/- 5 jaar ervaring als heftruckchauffeur en tevens de ervaring heeft met coaching om een team operationeel aan te sturen. Hierdoor kan je de taken van de Teamleider overnemen als deze afwezig is.

De werkweek is van maandag tot en met vrijdag, waarbij het bedrijf de vrijdagmiddag de deuren sluit en het weekend ingaat. Je werkt 36,75 uur per week en start je met een bruto uurloon € 13,16.

Heeft deze vacature jouw aandacht getrokken? Stuur jouw sollicitatie met motivatie naar leeuwarden@mf.nl of breng een bezoek aan onze vestiging aan het Zuiderplein 35 te Leeuwarden. Chris zal jou verwelkomen. Tijdens een kop koffie maken wij nader kennis, bespreken we jouw interesses en de vacature. Tot snel!

Functie eisen

- Jij beschikt over een werk-denkniveau MBO ¾
- Jij kan makkelijk in Harlingen komen
- Jij bent een ervaren heftruckchauffeur en in bezit van geldig certificaat
- Jij kan goed in teamverband werken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via