Magazijnmedewerker Technisch Magazijn

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Hoogezand - Sappemeer

Over de functie

Voor de kartonindustrie zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker, voor in het technische magazijn!

Je bent verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en uitgeven van voorraadgoederen voor de productie. Hierbij valt te denken aan onder anderen: mechanische en electrotechnische componenten, onderhoudsmiddelen en -instrumenten, chemicaliën, hulpstoffen en bijvoorbeeld ook kantoorartikelen. Deze goederen zijn gericht op de continuïteit van het productieproces en de bedrijfszekerheid van machine-installaties.

Het is hierbij dus relevant dat jij beschikt over de nodige ervaring- en kennis op het gebied van techniek- en onderdelen van machines. Tevens is ervaring op de heftruck- en een certificaat hierbij essentieel.

Het betreft een functie in de dagdiensten, voor gemiddeld 36 uur per week. Maandag tot en met vrijdag, voor een langere periode! Voor deze functie wordt een startsalaris van €14,68 geboden. Afhankelijk van jouw ervaring kan dit oplopen!

Wil jij meer informatie over deze vacature, of solliciteren? Bel of mail ons dan! hoogezand@mf.nl / 0598-395601

Over het bedrijf

De klantrelatie is producent en leverancier van topkwaliteit grafisch- en verpakkingskarton. Het bedrijf heeft wereldwijd een leidende positie in de markt. De afnemers bevinden zich in alle delen van de wereld.

De cultuur is open en informeel met directe communicatielijnen tussen diverse afdelingen en lagen in de organisatie. De kernwaarden hierbij zijn eerlijkheid, intergriteit en ontwikkeling.

Functie eisen

- Ervaring in een soortgelijke functie (> 0,5 jaar ervaring vereist);
- In het bezit zijn van een technische diploma(MTS), minimaal vmbo ;
- Kennis van onderhoudssystemen, voorkeur Ultimo (pré);
- Ervaring als heftruckchauffeur (beschikt over een heftruckcertificaat);
- Kennis van de logistieke sector;
- Kennis van elementaire techniek en technische begrippen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via