Industrieel schoonmaker met VCA

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 13
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan op oproepbasis en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat een fabriek of bedrijventerrein er weer helemaal netjes en schoon uitziet? Lees dan snel verder.

Als industrieel schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van diverse machines in een productieomgeving. Bij elke opdracht zijn er weer andere machines in een andere fabriek aan de beurt voor de schoonmaak. Je bent de hele dienst in beweging, daarom is het belangrijk dat je fysiek in orde bent. Daarnaast is het voor de veiligheid tijdens de werkzaamheden van belang dat je beschikt over een VCA certificaat.

Wanneer je opgeroepen wordt voor een klus, is het geen van 9 tot 5 baan. Jij zal werken wanneer bedrijven, fabrieken en industrieën gesloten zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat je gebeld wordt voor een klus in de avond, nacht of zelf tijdens de feestdagen.

Kun je dit werk combineren met je huidige baan en/of opleiding en wil je graag af en toe een klus doen? Reageer dan snel op deze vacature!

Functie eisen

Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma;
Gezien de werkzaamheden is het belangrijk dat je fysiek fit bent;
Voor jou is oproepwerk juist ideaal!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via