Junior bandenmonteur regio Hoogeveen, Meppel, Hardenberg

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij bekend met het gezegde: “Het vijfde wiel aan de wagen”. Dit zorgt voor onrust, daarom spring jij direct in de werkbus en los jij dit probleem op! Jij zet je band met machines en trucks in om de klanten te helpen met het (de-)monteren van banden.

Voor onze opdrachtgever zijn we voor meerdere vestigingen op zoek naar junior bandenmonteurs.

Als junior bandenmonteur wordt je opgeleid om zelfstandig zowel in de werkplaats, als op locatie banden te monteren en demonteren van truck- en grote landbouwmachines. Daarnaast ga je trucks en machines uitlijnen en moet je de banden balanceren. Denk je nu dat je alleen bezig bent met technische klussen op het gebied van banden? Niets is minder waar, ook kleine reparaties horen bij je takenpakket en zul je bijvoorbeeld accu’s vervangen.

Je houdt je naast deze technische werkzaamheden ook bezig met klanten. Je zult het eerste aanspreekpunt zijn voor de zakelijke klanten.

Heb je geen ervaring, geen probleem. Door interne opleidingen en trainingen on the job, wordt je opgeleid tot zelfstandig monteur.
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- Je bent pro-actief;
- Je bent klantgericht;
- Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt affiniteit met trucks en machines;
- je bent bereid om één keer in de zes weken een pechdienst te draaien.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via