Logistiek Medewerker Topbrands Europe

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Basis LBO MBO HBO HBO/WO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Heb jij ervaring met logistiek werk in magazijnen, loodsen of overige industriële vakgebieden? Wil jij bijdragen aan het logistieke proces van een van onze klanten, Topbrands Europe? Vind jij het leuk om op de heftruck door de loodsen te rijden? Om een order gereed te maken voor de betreffende klant? Uiteindelijk draag jij bij aan het gehele logistieke proces binnen Topbrands Europe Kolham.

Vind jij dit interessant? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Topbrands Europe is een sterk groeiende organisatie binnen de markt van persoonlijke verzorgingsproducten- en huishoudelijke reinigingsproducten. Zowel op de nationale- als de internationale markten is zij actief. Deze vacature betreft de locatie Kolham.

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren logistiek medewerkers. Zowel in de vorm van heftruck- als orderpicker(s). Hierbij is het van belang dat jij enige ervaring hebt binnen de logistieke sector. Productie-, orderpick- of heftruckwerkzaamheden vallen onder deze vorm van ervaring.

Wij bieden:
- Een leuke, gezellige en leerzame werkplek;
- Een baan voor langere periode, gemiddeld voor 40 uur per week;
- 25 vakantiedagen op basis van een jaar;
- 8% vakantiebijslag;
- Reiskosten vanaf 10 km tot een maximum van €6,73 per gewerkte dag;
- Bij goed bevallen is er na een periode van jezelf bewijzen, kans op vast dienstverband bij Topbrands Europe.

Wil jij in aanmerking komen voor deze kans? Reageer dan snel op deze vacature. Dit kun je doen door je CV + motivatie te mailen naar hoogezand@mf.nl OF op de 'solliciteer'-button te klikken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale- als de internationale markt. Het bedrijf heeft warehouses op diverse locaties in de provincie Groningen, waarin hoofdzakelijk persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten verwerkt worden. Deze vacature betreft de locatie Kolham.

Functie eisen

- Fulltime, voor een langere periode beschikbaar;
- Je bent beschikbaar in óf de avonduren (16-22 uur) óf de dagdiensten (7-16);
- Je hebt géén last van hoogtevrees;
- Je beschikt over ervaring in de logistieke industrie;
- Pré: Je beschikt over een heftruckcertificaat OF bent bereid deze te behalen;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Hoogezand.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via