Logistiek Medewerker Topbrands Europe

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Heb jij ervaring met logistiek werk in magazijnen, loodsen of overige industriële vakgebieden? Wil jij bijdragen aan het logistieke proces van een van onze klanten, Topbrands Europe? Vind jij het leuk om een order gereed te maken voor de betreffende klant? Te rijden op een heftruck? Of orders te picken?
Uiteindelijk draag jij bij aan het gehele logistieke proces binnen Topbrands Europe Kolham en heb je veel mogelijkheden om diverse werkzaamheden op te pakken.

Topbrands Europe is een sterk groeiende organisatie binnen de markt van persoonlijke verzorgingsproducten- en huishoudelijke reinigingsproducten. Zowel op de nationale- als de internationale markten is zij actief.

Voor deze opdrachtgever zijn wij voor de locatie Kolham op zoek naar logistiek ervaren medewerkers.
Heb jij dus ervaring als productiemedewerker, orderpicker of als heftruckchauffeur dan is dat een pré. Vind jij dit interessant? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!


Wij bieden:
- Een leuke, gezellige en leerzame werkplek;
- Een baan voor langere periode, gemiddeld voor 40 uur per week;
- 25 vakantiedagen op basis van een jaar;
- 8% vakantiebijslag;
- Reiskosten vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van €6,73 per gewerkte dag;
- Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er kans op een vast dienstverband bij Topbrands Europe

Over het bedrijf

Topbrands Europe BV is een enerverende inkooporganisatie met veel ervaring in de markt voor het in- en verkopen van partijhandel binnen de persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Sinds 2002 hebben zij nationaal én internationaal naam opgebouwd als een betrouwbare, krachtige partner voor retailers en multinationals. Vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland, de verschillende logistieke locaties in omgeving Groningen en verkoopkantoren in Hamburg en Parijs, helpen zij A-merk leveranciers om op discrete wijze overproductie en partijhandel af te zetten via alternatieve afzetkanalen. Deze vacature betreft de locatie Kolham.

Functie eisen

-De opdrachtgever is op zoek naar zowel fulltime medewerkers (40 uur per week) of parttime medewerkers van 25 uur per week , wel is het belangrijk dat je voor langere periode beschikbaar bent
-Je bent beschikbaar in óf de avonduren (16-22 uur) óf de dagdiensten (7-16);
-Je beschikt over ervaring in de logistieke industrie;
-Pré: Je beschikt over een heftruckcertificaat OF bent bereid deze te behalen;
-Je bent woonachtig in de omgeving van Hoogezand.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via