Klantadviseur Enexis Netbeheer

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Klantadviseur Enexis Netbeheer
Ben jij klantgericht en heb je interesse in de energiebranche? Wil je graag bij de klant inhouse werken als klantadviseur tegen een goed salaris? Wil jij de commitment van een jaar afgeven? Lees dan snel verder!

We zijn allemaal afhankelijk van energie, de hele dag door. Als we 's morgen opstaan, het licht aan doen en een warme douche nemen. Tijdens het werk. Of als we 's avonds ontspannen een film of tv-programma kijken. Het is zo vanzelfsprekend geworden dat we soms vergeten hoe de energie die we afnemen bij u thuis terecht komt. Enexis Netbeheer is één van de partijen die hier een belangrijke rol in speelt. Enexis Netbeheer is één van de 8 netbeheerders in Nederland. De belangrijkste taak van een netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: we vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar uw woning of uw bedrijf.

Vacature medewerker klantenservice
Als medewerker klantenservice bij Enexis Netbeheer werk je in een team van zo’n 70 andere klantenservice medewerkers. Ook hebben we een team voor onze zakelijke klanten, voor klachten en claims en er zijn collega’s die partijen in de energiemarkt te woord staan. Meerdere van jouw directe collega’s helpen ook mee in deze andere teams. Samen kunnen we bijna alles, maar jij hebt wel je eigen expertise. We zoeken samen naar hoe we jouw talenten het beste kunnen inzetten. Niet vergeten: je hebt ook veel contact met alle andere afdelingen binnen Enexis Netbeheer.

Functie eisen

-Enexis Netbeheer zoekt jou:
Je hebt inlevingsvermogen en kan goed aansluiten bij de klant
Je hebt kennis van LSD communicatie techniek en weet deze ook toe te passen
Je bent zeer computervaardig en kan makkelijk schakelen tussen verschillende systemen
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Je bent vijf dagen per week tussen 08.00 uur en 17.00 uur beschikbaar bent.
Je moet de mogelijkheid hebben bedraad thuis te werken. Dit betekent een rustige werkplek en minimaal 30 mb internetsnelheid

Wij bieden:
• Een goed salaris. Bij ons start je op €11,83 (bruto). Bij goed functioneren zit je na een half jaar op €12,84 (ook bruto).
• Thuiswerken is bij ons tot in de puntjes geregeld. Kun je na je werk uitgebreid koken!
• Duidelijkheid: 4 week van tevoren weet je wanneer je werkt.
• Een 20 tot 24-urige, 24 tot 28-urige, 28 tot 32-urige, 32 tot 36-urige en 36 tot 40- urige. Je werkt altijd ergens tussen 08.00 uur en 17.00 uur en bent daarom ook tussen die tijden beschikbaar voor de planning. Daarnaast ben je bereid om in de toekomst ook diensten in het weekend en in de avonduren op te pakken.
• Flink wat training met focus op vaardigheden die je thuis soms ook echt nodig hebt.
• Topsfeer. Met fijne collega’s en regelmatige leuke activiteiten met ons Funteam.
• Reiskostenvergoeding.
• Multiskilled werken; zodra je voldoende meters hebt gemaakt kijken we naar jouw talent(en) en waar we die nog meer kunnen gebruiken.

Ja, ik wil voor Enexis werken
Je kunt solliciteren door je cv en motivatie te mailen naar groningen@mf.nl. Je mag dan wel meteen aan de bak: laat ons in je motivatiebrief weten waarom jij juist voor Enexis kiest en waarom werken bij een klantenservice jouw passie is. Geef in je motivatie een concrete situatie waarin jij wel of juist geen klantbeleving hebt ervaren.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via