Productiemedewerker / Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Weet jij van aanpakken, ben jij technisch aangelegd en voor langere tijd beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever Kijlstra BV te Drachten zoeken wij een Productiemedewerker / Operator. Het betreft fulltime werk in de 2-ploegendienst; de ene week werk van je 05.30 tot 14.00 uur en de week daarna werk je van 14.00 tot 22.30 uur. Je werk bestaat uit het bewaken van het productieproces van het maken van stenen, het bedienen van deze machine en het oplossen van eventuele storingen. Daarnaast ben je ook bereid de overige werkzaamheden op te pakken, zoals; het sorteren en het sealen van de stenen, maar ook schoonmaakwerkzaamheden.

Wij bieden:
Naast een fulltime baan voor langere tijd, bieden wij jou een bruto uurloon (vanaf 22 jaar) van € 13,00, inclusief ploegentoeslag. Daarnaast ontvang je een tegemoetkoming in reiskosten van maximaal € 6,00 per dag.

Over het bedrijf

Kijlstra is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Daarnaast zijn ze een vooraanstaand producent van stenen, banden en tegels in allerlei vormen, maten, afwerkingen en kleuren. Tevens hebben zij in Noord-Nederland een uitgebreid leveringsprogramma in betonmortel.

Functie eisen

- je hebt enige technische affiniteit
- je bent bereid om in de 2 - ploegen te werken
- je weet van aanpakken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via