Wij vinden de juiste kandidaat

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Laat de bemiddeling aan MF Uitzendbureau over. Wij vinden de juiste medewerker(s) voor u. Medewerkers die voldoen aan de kwalificaties, die passen in het functieprofiel én bij u als organisatie.

MF beschikt over een uitgebreid bestand aan gemotiveerde medewerkers, die inzetbaar zijn in diverse sectoren en functies. Of het nu gaat om een snelle opvang van (seizoens)pieken of tijdelijke vervanging door ziekte, een vaste functie of een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten; wij zorgen ervoor dat u de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek binnen uw organisatie krijgt.

Wij kunnen uw organisatie ondersteunen met de volgende diensten:


Uitzenden

Wilt u uw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of bent u op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF Uitzendbureau. Wij zorgen voor een gedegen werving en selectie en de complete loonadministratie.

Lees meer over uitzenden


Werving & Selectie

Hoeft u behoefte aan zekerheid en wilt u een vaste invulling van de functie? Schakel ook dan MF in. Wij nemen het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van u over. U hoeft in dat geval zelf geen tijd en energie te steken in kostbare wervingsprocedures.

Lees meer over werving & selectie


Detacheren

Wilt u de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft Wilt u deze medewerker meer continuïteit bieden, maar wilt u niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren via MF Uitzendbureau de uitkomst.

Lees meer over detacheren


Poolmanagement

Wilt u de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Wilt u snel kunnen op- en afschalen om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op veranderingen in de markt(vraag)? Laat dan het poolmanagement aan MF Uitzendbureau over.

Lees meer over poolmanagement