Wij vinden de juiste kandidaat

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Laat de bemiddeling aan MF Uitzendbureau over. Wij vinden de juiste medewerker(s) voor jou. Medewerkers die voldoen aan de kwalificaties, die passen in het functieprofiel én bij jouw organisatie.

MF beschikt over een actueel bestand aan gemotiveerde medewerkers, die inzetbaar zijn in diverse sectoren en functies. Of het nu gaat om een snelle opvang van (seizoens)pieken of tijdelijke vervanging door ziekte, een vaste functie of een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten; wij zorgen ervoor dat je de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek binnen jouw organisatie krijgt.

ik zoek personeel

Uitzenden

Wil je jouw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of ben je op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF. Wij zorgen voor een gedegen werving en selectie en de complete loonadministratie.

Detacheren

Wil je de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft. En wil je deze medewerker meer continuïteit bieden, maar wil je niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren via MF Uitzendbureau de uitkomst.

Werving & selectie

Heb je behoefte aan zekerheid en wil je een vaste invulling van de functie? Schakel ook dan MF in. Wij nemen het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van je over. Je hoeft in dat geval zelf geen tijd en energie te steken in kostbare wervingsprocedures.

Waarom MF?

Kies je voor MF dan kun je rekenen op een samenwerkingspartner die zich verdiept in jouw organisatie, jouw personeelsbehoefte vertaalt naar de juiste medewerkers én de afspraken nakomt.

Vacature aanmelden

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Zet ons aan het werk en geef jouw vacature(s) aan ons door. Wij helpen jou met het vinden van de geschikte kandidaat voor jouw bedrijf!

MF Uitzendbureau staat voor jou klaar

Eén van de grootste, regionaal werkende uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

MF Uitzendbureau staat klaar voor jou