Werving & selectie

Heb je behoefte aan zekerheid en wil je een vaste invulling van de functie? Schakel ook dan MF in. Wij nemen het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van je over en weten met onze kennis en ervaring de juiste match te maken tussen jouw organisatie en de kandidaat. 

werving en selectie

Onze aanpak

Onze werkwijze is er op gericht om voor jouw organisatie de beste kandidaat te vinden die beschikt over de juiste kwalificaties, voldoet aan het profiel én past bij jouw organisatie. Daarom starten wij iedere werving & selectie opdracht met een kennismakingsgesprek om jouw organisatie te leren kennen en de vacature in kaart te brengen. 

Om te komen tot een succesvolle match hanteren we een uitgebreide procedure, bestaande uit het actief benaderen van kandidaten, uitgebreide selectiegesprekken, inwinnen van referenties en een eventueel assessment. 

Vaste bemiddelingspercentages

Bij werving en selectie komt de professional bij jou in dienst en betaal je MF eenmalig een bemiddelingstarief. Hierbij hanteren we vaste bemiddelingspercentages die gekoppeld zijn aan vakgebieden. Bovendien werken we op basis van no cure, no pay. Hiermee geven we commitment voor het vinden van de juiste kandidaat. Je betaalt immers pas wanneer de nieuwe werknemer zijn arbeidsovereenkomst heeft ondertekend. 

Meer weten over werving & selectie?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt of laat je terugbellen door één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vacature aanmelden

Zet ons aan het werk en geef jouw vacature(s) aan ons door. Wij helpen jou met het vinden van de geschikte kandidaat voor jouw bedrijf!

MF Uitzendbureau staat voor jou klaar

Eén van de grootste, regionaal werkende uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

MF Uitzendbureau staat klaar voor jou