Nieuws van MF Uitzendbureau

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.

Resultaat 1 tot 6 van 13

Wet en regelgeving

Wet voor meer zekerheid flexmedewerkers

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de wet Meer zekerheid Flexwerkers gepubliceerd. Dit wetsvoorstel bevat verschillende maatregelen die gericht zijn op het vergroten van de zekerheid en rechten van flexwerkers, terwijl tegelijkertijd enkele vormen van flexibiliteit worden beperkt. De verwachting is dat in de loop van 2024 de wet zal worden ingevoerd. De belangrijkste punten hebben wij alvast samengevat.
Lees meer

Algemeen

Negen uitzendrachten overgenomen door GETEC.PARK.EMMEN

Op dinsdag 13 februari vierden we dat negen uitzendkrachten van de MF-vestiging in Emmen een vast dienstverband hebben gekregen bij GETEC.PARK.EMMEN. Van deze groep zijn er acht werkzaam op de logistieke afdeling en één op het laboratorium. Allen hebben zij een langdurige staat van dienst bij MF Uitzendbureau.
Lees meer

Algemeen

Nieuwe vestiging MF Hoogezand!

Groot nieuws voor MF Hoogezand! We zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie op Kerkstraat 150! Ben je op zoek naar werk of wil je gewoon even bijpraten? Kom gezellig langs voor een kop koffie en een informeel gesprekje. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze nieuwe plek. Tot snel!
Lees meer

Arbeidsmarkt

Sterke groei aantal jonge zzp'ers in 2022

In 2022 nam het aantal zzp’ers met 13% toe tot 1,2 miljoen. In de leeftijdsgroep van 15 tot 25 jaar was de groei maar liefst 41%. In het vierde kwartaal van 2022 hadden 82.000 jongeren een hoofdbaan als zelfstandige zonder personeel.
Lees meer

Algemeen

Economie gekrompen in eerste kwartaal 2023

Volgens de tweede berekening van het CBS is de economie in het eerste kwartaal van 2023 met 0,3% gedaald ten opzichte van het vierde kwartaal van 2022. Deze daling is vooral toe te schrijven aan een grotere onttrekking uit de voorraden.
Lees meer

Arbeidsmarkt

1,6 miljoen nieuwe vacatures in 2022

In 2022 waren er in Nederland 1,6 miljoen nieuwe vacatures. Dit is het hoogste aantal sinds het begin van de meting in 1997. Vooral in bedrijfseconomische en administratieve beroepen was meer vraag naar nieuwe medewerkers. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.
Lees meer
Vorige
1 2 3