Technical Administrator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij ambitieus, technisch en heb jij zin om de afdeling enginering te ondersteunen als technical administrator? Reageer dan snel!

Vanwege een uitbreiding van de afdeling enginering zoekt Variass in Veendam een technical administrator. In deze functie heb je te maken met grote afwisseling in een dynamische markt. Je vervult een belangrijke rol op de afdeling engineering. Je ondersteunt de project engineers met de technische administratie. Je taken zullen onder andere zijn;
- Het aanmaken van stamgegevens in het ERP (SAP) systeem;
- Voor nieuwe producten zorg je er voor dat het ERP systeem helemaal gevuld wordt;
- Werkinstructies wijzigen soms, deze wijzigingen voer jij door en je zorgt ervoor dat de werkinstructies duidelijk zijn;
- Je zal nieuwe producten introduceren op de werkvloer, de introductie hiervan begeleiden en de voortgang bewaken;
- Je zorgt er ten alle tijden voor dat de documentatie bijgewerkt wordt.

Wij bieden jou:
Doordat het bedrijf opereert in een groeiende en bruisende markt is er veel mogelijk voor jouw eigen ontwikkeling. Bij Variass zijn er volop doorgroei- en verdiepingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we:
- Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een contract bij Variass;
- Een startsalaris van ongeveer €2300,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
- 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantietoeslag.

Over het bedrijf

Bij welk bedrijf ga je aan het werk?
Variass is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit vier onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische en industriële markt, daarnaast is Variass ook actief voor defensie en security. Er wordt voor deze markten een groot scala aan producten ontworpen en geproduceerd. Bij Variass Electronics in Veendam ligt de zwaarte op het produceren van printplaten. Deze worden over de hele wereld gebruikt en ingebouwd en apparatuur. Daarnaast worden bij Variass Electronics in Veendam ook enkele apparaten geproduceerd.

De sfeer bij Variass kenmerkt zich als rustig, nuchter en no nonsense. Je werkt in een hecht team, waarvan meerdere medewerkers al lange tijd werkzaam zijn bij het bedrijf. Er is zelfs een wall of fame, waar de langst werkende medewerkers in de spotlight worden gezet.

Functie eisen

Wat wordt er van je verwacht?
Omdat jij een afgeronde technische opleiding hebt op MBO-4 niveau, weet jij precies waar je het over hebt. Je hebt bij voorkeur elektrotechnische kennis, verschillende componenten zijn voor jou niet vreemd. Je werkt het liefst in een hecht team, samenwerken is voor jou een tweede natuur. Daarnaast ben je flexibel, proactief en oplossingsgericht. Je weet waar je voor staat en bent open en eerlijk. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is heel belangrijk.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via