Werken bij Dunlop Conveyer Belting

Word jij enthousiast van alles wat met techniek te maken heeft en ben jij zelf ook handig? Kom dan werken als operator bij dé wereldleider in de productie van transportbanden. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt als operator, maar wel gevoel hebt voor techniek, kan je bij Dunlop aan de slag! De ervaren en betrokken medewerkers van Dunlop leiden je op tot een volwaardig operator en nemen je graag mee in de wereld van rubber!

Vacatures bij Dunlop

Werken bij Dunlop
Werken bij Dunlop
Werken bij Dunlop
Werken bij Dunlop

Dunlop vacatures in Drachten

Bij Dunlop werken betekent werken met rubber dat uiteindelijk over de hele wereld wordt ingezet voor de meest uiteenlopende projecten in de sectoren en industrieën waaronder de landbouw, mijnbouw, staal, cement, hout en recycling. De rubberen transportbanden van Dunlop moeten vaak onder extreme omstandigheden presteren en worden ingezet op de meest bijzondere locaties. Je kunt daarbij denken aan het vervoeren van extreem scherp vulkanisch gesteente via een rubberen transportband die moeten presteren onder bijzondere omstandigheden. De producten worden uitsluitend in Drachten zelf geproduceerd en jij kan daar onderdeel van uitmaken!

Bij Dunlop word je opgeleid tot een ware rubber-o-loog.

Er is dus veel meer over rubber te leren en te weten dan je misschien eerst dacht. Voor Dunlop maakt het niet uit of je al ervaring hebt met rubber, want er staat altijd een professioneel team voor je klaar die alles graag uitlegt.

De leukste banen bij Dunlop via MF Uitzendbureau

De leukste banen bij Dunlop vind je via MF Uitzendbureau. Denk aan vacatures voor functies als operator, teamleider of veiligheidskundige. Dit is slechts een greep uit de vacatures die Dunlop aanbiedt via MF Uitzendbureau.

Daarom wil jij werken bij Dunlop!

  • Werken bij een toonaangevende werkgever in Drachten
  • Goed salaris vanaf €12,96 per uur (afhankelijk van ervaring)
  • Fulltime dienstverband (ma t/m vr) in 3-ploegendienst
  • Royale ploegentoeslag van 18,5% per uur
  • Vakantiedagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Goede werksfeer in een klein team van 6 tot 8 collega's
  • Afwisselend werk en veel vrijheid, zolang processen draaien

Zie jij die baan bij Dunlop wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures of neem contact op met MF Drachten via 0512 - 542 742.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.