Stagiair(e)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO HBO
  • Dienstverband Stage
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor MF Uitzendbureau in Drachten zoeken wij per februari een stagiair(e)!

Als stagiair(e) ondersteun je het team op de vestiging bij uiteenlopende werkzaamheden. Je taken zullen onder andere bestaan uit: het verrichten van administratieve werkzaamheden, zoals het up-to-date houden van de bestanden en het bijhouden en invoeren van personele gegevens zoals opleidingen, werkervaring, contactgegevens, behandelen van telefoonverkeer, het onderhouden van contacten met de uitzendkrachten (inkoopmarkt), waaronder het voeren van sollicitatiegesprekken en verzuimgesprekken, het onderhouden van contacten met klanten (verkoopmarkt) en het matchen van de inkoop met de verkoop, het opstellen van advertenties en raamvacatures, het in kaart brengen van de huidige en mogelijk nieuwe afzetgebieden, het ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van commerciele acties, het toepassen van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van overeenkomsten.


Functie eisen

Wij zoeken een stagiair(e) vanaf februari 2018 die een relevante MBO of HBO studie volgt, flexibel is ingesteld en een pro-actieve houding heeft. Maar bovenal een teamplayer en dienstverlener pur sang is. Je beschikt bovendien over een groot inlevingsvermogen, kunt nauwkeurig werken en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij straal je enthousiasme en daadkracht uit.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via