Werkvoorbereider/Tekenaar

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden eo

Over de functie

Onze Opdrachtgever is producent van onder andere lichtmasten, portalen voor bewegwijzering en masten voor bovenleidingen (tram/trolley). Op de afdeling Productie is er plek gekomen voor een nieuwe medewerker. Deze medewerker zal aan de slag gaan als Tekenaar/Werkvoorbereider.

In deze functie houdt je je bezig met het tekenen van uit te voeren producten voor de Productiemedewerkers. Dit zal voornamelijk in 2D zijn en in sommige gevallen 3D.
Naast het tekenen maak je gebruik van het ERP systeem. Je zet zelfstandig de werkvoorbereiding op met de definiëring van de route van fabricage in samenspraak met de Planner. Naast dit proces tref je voorbereidingen voor de bestelbehoeftes van grondstoffen en halffabricaten. Je vraag offertes aan bij toelevenrancier en uiteindelijk zelfstandig beslissen voor het aankopen van de grondstoffen en halffabricaten. Verder houdt je je bezig met het voorbereiden van productie documenten samen met het tekeningenpakket voor de fabriek.

Je zal komen te werken in een hecht team, waar in een kleine directe omgeving eigen breng wordt gewaardeerd. Het betreft een Fulltime dienstverband van 40 uur in de week met een passende beloning conform CAO.
Voor jouw eigen ontwikkelen zijn er mogelijkheden voor scholing. Je zult eerst op contract via het Uitzendbureau komen en daarna bij de Opdrachtgever.

Functie eisen

- Jij kan tekenen met Autocad 2018 en Inventor 2018.
- Jij bent bekend met tekenbeheersysteem Vault van autocad.
- Jij kan omgaan met de koppeling tussen het tekenpakket en een ERP systeem.
- Jij kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.
- Jij bent per direct beschikbaar.
- Jij bent woonachtig in of rondom Burgum.
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via