Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Heb jij technisch inzicht, weet je van aanpakken en ben je gemotiveerd om het montage vak te leren of heb je al montage ervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij opzoek naar montagemedewerkers. Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor de opbouw van ondergrondse afvalcontainers en de bijbehorende constructies. Hiervoor controleer je het materiaal op eventuele beschadigingen en vervolgens stel je de container samen. Daarnaast test je de werking ervan op elektrische onderdelen en stel je bij waar nodig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote leverancier van oplossingen in de afvalinzameling, sport en recreatie en metaalbewerking. Zij werken aan oplossingen voor problemen die mensen in het dagelijkse leven veel tegen komen. Omdat bijna alles altijd eenvoudiger kan, zet onze opdrachtgever hun kennis en kunde in om onze leefomgeving een stukje makkelijker te maken. Hierdoor zul je veel van hun oplossingen al eens tegen gekomen zijn. Zo zijn zij naast metaalbewerking ook specialist in het verbeteren van de inzameling van huishoudelijk afval en in de software en toebehoren voor de sport en recreatie branche.

Functie eisen

- je hebt technisch inzicht
- je bent leergierig
- je bent fulltime beschikbaar

Geïnteresseerd en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via