Junior Beveiligingsmonteur

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden eo

Over de functie

Dagelijks ben jij als junior beveiligingsmonteur onder leiding van een ervaren beveiligingsmonteur in teamverband werkzaam aan het installeren, programmeren en bedrijfsvaardig opleveren van technische beveiligingsinstallaties in zowel de particuliere als zakelijke markt. Je komt bij de mensen thuis en stapt bij vele bedrijven plus scholen binnen. Met jouw representatieve houding en vriendelijkheid ben jij het visitekaartje en gezicht van het bedrijf. Hierbij is het van belang dat jij in bezit bent van een geldige verklaring van betrouwbaardheid, de zogehete VOG of kan deze spoedig aanvragen. Vanaf jouw woonadres zal je op pad gaan om de werkzaamheden uit te voeren.
Jij draagt bij aan de veiligheid, hoe mooi is dat?!

Het betreft een leuke uitdagende baan met enthousiaste en vakbekwame collega's die professioneel te werk gaan. Tevens sta jij er voor open om in de toekomst deel te nemen aan storingsdiensten. Als techneut wordt er een flexibele mentaliteit verwacht doordat jij makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden, processen en op ten duur storingsdiensten.
Doordat jij als Junior aan de slag gaat zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van interne opleidingen.

Een veilige werkomgeving en -omstandigheden zijn belangrijk voor iedereen. Hierbij willen zij graag dat jij weet hoe het is om veilg te werken en ben jij in bezit van een geldig VCA certificaat.
Het bedrijf hecht veel waarde aan het leveren van hoge kwaliteit. Hierin kijken zij voortdurend naar innovaties om processen te verbeteren. Met behulp van een milieumanagementsysteem kunnen de milieueffecten (milieurisico’s) van de bedrijfsvoering beheerst en verminderd worden.
De medewerkers binnen de organisatie staan voor een sociale en open omgang met elkaar. Hierdoor hangt er een prettige nuchtere sfeer.

Jij gaat graag Fulltime aan de slag en ontvangt daarvoor een bruto uurloon van € 11,77.

Over het bedrijf


Functie eisen

- Jij bent in bezit van een diploma MBO niveau 4 elektrotechniek of gelijkwaardig;
- Jij bent in het bezit van een VCA diploma;
- Jij hebt dedegen computerkennis;
- Jij bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
- Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via