Robotlasser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal de Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn we op zoek naar Robotlassers. Het betreft fulltime werk in een 2 ploegendienst.

Vanuit de productie komen de voorbewerkte buizen bij jou terecht. Met jouw vakkundigheid stel en las je metalen onderdelen in elkaar. Volgens tekening verbind jij onderdelen van bijvoorbeeld hekwerkbeslag sterk genoeg zodat het vee geen schijn van kans heeft om door een voor haar gesloten hek te breken. Je werkt hier secuur en efficiënt. Tevens ben je een geduldig persoon vanwege het seriematig werk betreft. Jij hebt al ervaring als lasser op niveau 1 of 2.

Het rooster in een twee ploegendienst ziet er als volgt uit:
Week 1: maandag tot en met donderdag: 6:00 - 14:45 uur. Vrijdag: 6:00 - 16:00 uur.
Week 2: maandag tot en met donderdag: 14:30 - 0:00 uur.
Jouw verdiensten vanaf 23 jaar € 12,33. ploegentoeslag: 118,5%

Naast het vele werk wat je verzet is er voldoende ruimte om jouw rust te pakken. Door de dag heen zijn er gelegenheden om goed water te drinken met warm weer en op te warmen aan de hand van een warm bakje koffie of thee. Tijdens de lunch staat er melk en karnemelk voor jou klaar om naast jouw gesmeerde boterhammen te nuttigen om zo jouw energiepeil een boost te geven. Binnen het bedrijf hangt een prettige sfeer waar een ieder goed met elkaar kan samenwerken en goed met elkaar over weg kan.

Functie eisen

- Je hebt enige ervaring als Lasser
- Je bent in het bezit van een lasdiploma
- Je hebt Mig / Mag niveau 1 of 2
- Je bent woonachtig in Friesland
- Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken

Interesse in deze functie? Bel ons dan voor meer informatie of stuur je cv!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via