Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Magazijnmedewerker (2 ploegen).

Houd jij van afwisselend werk, neem jij altijd je verantwoordelijkheid en presteer jij het
beste in een hectische omgeving? Dan zoeken wij jou! Wij zijn vanaf 25 februari op zoek naar een magazijnmedewerker voor in de 2 ploegen. Werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur en/of 15.30 tot 23.00 uur).

In de functie van Magazijnmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse orderverzameling, het voorraadbeheer, het op voorraad houden van goederen en heb je te maken met de afhandeling van aankomsten. Tevens heb je ervaring met piping en appendages en ben je in bezit van een ‘’geldig’’ heftruckcertificaat.

Over het bedrijf

Nipon Electric Glass – locatie Westerbroek – produceert al meer dan 50 jaar glasvezel. Het glasvezel dat zij produceert wordt gebruikt als versterkingsmateriaal in kunststoffen. NEG is flink aan het uitbreiden, wat inhoudt dat er voor jou als medewerker steeds meer kansen zijn om door te groeien. Het laatste jaar heeft NEG 53 miljoen euro geïnvesteerd in haar fabriek gevestigd in Westerbroek. Dit geld is bedoeld voor een nieuwe oven waarmee glasvezel efficiënter kan worden geproduceerd.

Functie eisen

Jij bent de perfecte match voor deze vacature als jij:
- Beschikbaar bent per 25 februari 2019;
- Woonachtig bent in de omgeving van Hoogezand;
- Geen last hebt van een gevoelige huid. Dit in verband met de finish uit de glasvezel;
- Beschikbaar bent voor een langere periode;
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
- Een actieve en flexibele werkinstelling hebt.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via