Operator Hoogezand 5-ploegen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Jij bent de operator die zorgvuldig is en goed het overzicht kan houden. Jij snapt dat niks zo vervelend is als een vertraging in het productieproces. Daarom is jouw grootste doel dat de kwaliteit die jouw machines leveren perfect is.

Als fulltime operator neem jij de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen van het productieproces van glasvezel bij NEG Hoogezand. In deze baan ben jij de kapitein van het schip en check je de instellingen van de machines waar jij verantwoordelijk voor bent. Spot je een fout in het proces dan grijp je de mogelijkheden om het zelf op te lossen.

Ja, hier wil ik voor gaan!
Om te starten als operator hoef je geen afgeronde opleiding te hebben. Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken in ploegendiensten. Dus je bent gewend dat je wekker elke dag op een ander tijdstip gaat en daar heb jij geen problemen mee.

Over het bedrijf

Nipon Electric Glass – locatie Westerbroek – produceert al meer dan 50 jaar glasvezel. Het glasvezel wordt gebruikt als versterkingsmateriaal in kunststoffen. NEG is flink aan het uitbreiden, wat inhoudt dat er voor jou als medewerker steeds meer kansen zijn om door te groeien. Het laatste jaar heeft NEG 53 miljoen euro geïnvesteerd in haar fabriek gevestigd in Westerbroek.

Wat wij bieden

Een baan in de productie waar je voor lange tijd aan de slag kunt en waar een vast contract tot de mogelijkheden hoort. Om te beginnen krijg je een contract van 8 maanden, doe jij je werk goed dan wordt je contract verlengt. Je krijgt bij NEG de nodige begeleiding en interne opleidingen om door te groeien in het bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot spinner.
En verder:

 • Verdien je € 13,33 bruto per uur exclusief ploegentoeslag van 28,5%
 • Werk jij wekelijks gemiddeld 33,6 uur, gebaseerd op 5-ploegen
 • Heb je 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Ontvang je reiskostenvergoeding
 • Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op
 • Kan jij door een intern opleidingstraject doorgroeien

Functie eisen

NEG is op zoek naar operators die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Omdat glasvezel een hardnekkig product is heb je geen last van een gevoelige huid. De machines zijn best hoog, om die goed te kunnen bedienen heb je een lengte tussen de 1.70 en 1.90 meter.
Daar voeg jij aan toe:

 • Ervaring in de productie, bij voorkeur als operator of productiemedewerker
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogezand
 • Ervaring met het werken in ploegendiensten bij voorkeur 3 of 5 ploegen
 • Heb jij rijbewijs B en eigen vervoer

Tof. Wanneer kan ik starten?
Jij kunt al op 1 april aan de start verschijnen van je nieuwe baan. Kun jij dan niet, maar wil je deze baan niet aan je neus voorbij laten gaan? Solliciteer dan alsnog! Er zijn ook andere mogelijkheden om te starten.

Tot slot
Wil jij jezelf aan ons voorstellen? Doe dit dan via de online sollicitatieknop. Op deze manier ontvangt Daphne je cv en kan zij contact met jou opnemen om de procedure te bespreken. Het project loopt nog wel even dus een echte sluitingsdatum is er niet. De laatste startdatum is begin juni. Heb je nog vragen, Daphne is bereikbaar op 0598-395 601.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via