Medewerker Technische Dienst (Electro)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Kip. De meesten van ons eten het wekelijks door de pasta, nasi, salade of gewoon zo ‘uit het vuistje’. Maar voordat het thuis in de pan, oven of Airfryer zit moet er natuurlijk nog wel wat gebeuren en daar zorgt onze opdrachtgever voor. Vanuit een moderne fabriek wordt er met 140 mensen dagelijks gewerkt aan het slachtproces van pluimvee. Om het proces goed te laten doorlopen en machines optimaal te laten werken, zoeken wij een Monteur Technische Dienst met de focus op Electrotechniek.

Verantwoordelijkheid
Als Monteur Technische dienst ben je verantwoordelijk, samen met het gehele team, voor het optimaal laten functioneren van het machinepark. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op elektrotechnisch gebied maar ook op mechanisch gebied wordt het e.e.a. van je verwacht. Storingen zijn voor jou een mooie uitdaging en deze weet je adequaat op te lossen. Daarnaast ben je dagelijks bezig om procesoptimalisatie toe te passen ben je niet bang om initiatief te nemen.

Wat wij bieden
- Een technisch uitdagende functie binnen een modern machinepark;
- Directe indiensttreding bij onze opdrachtgever;
- Een diverse aanbod aan uitdagende werkzaamheden;
- Beloning volgens CAO Pluimvee verwerkende Industrie.

Functie eisen

Functie eisen
- Je bent Elektronisch goed onderlegd;
- Bij voorkeur beschik je over een MBO opleiding richting de Elektrotechniek en/of je beschikt over +/-5 jaar werkervaring in een dergelijke functie;
- Je hebt ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische- en besturingsinstallaties;
- Bij voorkeur heb je ervaring met Omrom PLC’s ;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Bereid zijn om 40 uur per week en op enkele zaterdagen en/of zondagen te werken. Er wordt wisselend in 2 ploegen gewerkt, een ochtend -en een middagploeg. Daarnaast is er een dagdienst;
- Waar nodig ben je bereid om enkele cursussen/opleidingen te volgen.


Ook nodigen wij starters in dit vakgebied van harte uit om te solliciteren!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via