Hoogwerkermachinist / Kraanmachinist in opleiding

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 17
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Ter Apelkanaal

Over de functie

Wil jij aan de slag in een familebedrijf waar je mogelijkheden en kansen krijgt om je te laten omscholen en vind je het geen probleem om van huis te zijn, dan lees gerust verder.

Onze opdrachtgever zoekt hoogwerkmachinisten en/of kraanmachinisten (of kandidaten die dit willen worden)!

Het gaat om een fulltime functie waarin jij letterlijk de weg vrij maakt voor je collega’s! Ben jij technisch, oplossingsgericht en heb je veiligheid hoog in het vaandel? Dan is deze afwisselende en uitdagende functie als vrachtwagenchauffeur en een extra specialisatie net iets voor jou!

De baan is zeer afwisselend, je zit op de vrachtwagen en rijdt naar de werklocatie.
Als machinist graaf- en platenkraan werk je op een werklocatie, waar je ervoor zorgt dat je collega’s veilig en volgens planning kunnen werken. Op de werklocatie leg je rijplaten om bouwwegen te maken. Je zorgt ervoor dat de werklocatie voor je collega’s en voor de klanten goed bereikbaar is. Dit doe je efficiënt en je denkt mee met de klant.

Als Hoogwerkermachinist plaats je de vrachtwagen, werk je mee in de werkbak, assisteer je waar nodig en verricht je hand- en spandiensten voor de inlenende partij.

Veiligheid speelt een belangrijke rol, jij zorgt er namelijk voor dat de werklocatie veilig is. Dit maakt het een verantwoordelijke baan. De functie biedt veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Tijdens je werk geef je aanwijzingen aan leveranciers en onderaannemers.

De werklocaties zijn wisselend, je vindt het dan ook niet erg om een week van huis te zijn. De werkzaamheden vinden plaats in Nederland, België en Duitsland.

Over het bedrijf

Binnen het bedrijf heerst een informele en gezellige sfeer. Onze opdrachtgever geeft iedereen de kans mee te denken en mee te werken binnen de organisatie. Op deze manier is er elke dag iets te leren en is er ruime mogelijkheid tot ontwikkeling.

Het loon is conform Cao beroepsgoederen vervoer schaal E: € 2213,91 – € 2913,38 per maand o.b.v. een 40 urige werkweek. Overuren / toeslagen ontvang jij daar bovenop. Alles is meer dan goed geregeld, wij vertellen jij graag meer tijdens een perosoonlijk kennismakingsgesprek.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een rijbewijs CE met code 95 of wilt deze gaan halen
- je hebt ervaring met een graafmachine of grondwerk of hoogwerker
- je hebt een geldig VCA certificaat of wil deze gaan halen
- je hebt oog voor veiligheid en technisch inzicht en denkt graag mee
- je bent fulltime beschikbaar;
- je bent bereid om over ver te werken, natuurlijk ontvang jij hiervoor een vergoeding
- je hebt een proactieve houding en denkt graag mee;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via