Commercieel Medewerker Binnendienst

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Avek B.V. in Surhuisterveen zoeken wij een commercieel medewerker die verantwoordelijk wordt voor de afdeling projectbedden.

Je gaat je onder andere bezig houden met het maken van offertes, het versturen van nieuwsbrieven en je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website. Je komt te werken in een organisatie waarin je je kunt ontplooien en waarbij eigen verantwoordelijkheid een belangrijke rol speelt.

Ben jij een energieke en enthousiaste collega die graag zijn/haar schouders eronder zet en geen enkele commerciële uitdaging uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij:
Het betreft een functie voor 24 tot 38 uur per week. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring maar is conform CAO Metalektro. Bij Avek werk je samen met een gemotiveerd team van vakmensen aan het realiseren van dromen.

Over het bedrijf

Avek B.V. produceert hoogwaardige bedden en matrassen. Ze maken vrijwel alles zelf. Hierdoor kunnen ze optimaal slaapcomfort waarborgen. Een goede nachtrust voor de klanten is de missie. Daarbij maken zij gebruik van hoogwaardige materialen.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur een economische of administratieve richting
- Je hebt ervaring en/of affiniteit met hotels, recreatie of short stay (pré)
- Je hebt commerciële ervaring

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via