Monteur Caravan

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leek

Over de functie

Voor een gerenommeerde organisatie regio Groningen/Drenthe/Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren Caravanmonteur. Beschikt jij over technische kennis en weet je dit in de praktijk op de juiste wijze toe te passen?
Ben je daarbij klantvriendelijk, heb je ook voor detail en kun je zelfstandig werken? Als Caravanmonteur ben je dagelijks bezig met het danwel het repareren van caravans of het rijklaar maken hiervan. De diversiteit aan werkzaamheden is groot en om die reden is het van belang dat je beschikt over technische kennis op het gebied van Elektrotechniek. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het monteren van accessoires en het oplossen van mogelijke storingen in zowel caravan als accessoires.

Het gaat om een functie voor in ieder geval het aankomende seizoen en hierna wordt er gekeken of het dienstverband kan worden doorgezet. Dit is natuurlijk afhankelijk van drukte en van eigen functioneren. Wanneer je geen ervaring hebt in de caravanbranche maar wel voldoet aan het bovenstaande nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Functie eisen

- Je hebt ervaren als Caravanmonteur of in een vergelijkbare functie;
- Je bent technisch uitstekend onderlegd en kunt dit goed toepassen in de praktijk;
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de elektrotechniek;
- Je bent klantvriendelijk en werkt netjes;
- Je weet van aanpakken en werk (waar kan) zelfstandig;
- Je bent fulltime beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via